D&S Installatiewerken is een jong en enthousiast bedrijf dat zich beweegt in een groot aantal marktsegmenten van de installatie branche. Door een muisklik op de diverse onderdelen krijgt U een uitgebreide toelichting op al de activiteiten en mogelijkheden van ons bedrijf.

Naast het feit dat U ons bij een groot aantal activiteiten op het gebied van Uw nieuwbouw, onderhouds- of reparatiewerkzaamheden in kunt schakelen zijn wij daarnaast in staat alle bekende merken CV ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair en dakbedekking te leveren tegen scherpe prijzen.

Hebt U vragen of wilt u meer weten over ons bedrijf en onze activiteiten of de prijs van een reparatie, verbouwing of onderhoudswerk etc. neem dan gerust contact met ons op via de daarvoor bestemde knop Contact met ons in ons hoofdmenu.

Wij zijn U graag van dienst !

DS installatiewerken nick raoul bladel

D & S Installatiewerken is een V.O.F. met twee vennoten, te weten

Raoul Daniëls en Nick Schoenmakers

Beide vennoten hechten veel aan kwaliteitswerk en het nakomen van de gemaakte afspraken.

Of anders gezegd: D & S Installatiewerken staat voor kwaliteit en is voor U als klant een bedrijf waar u met een gerust hart mee in zee kunt gaan !  

Klantvriendelijk

De wens van u als klant is voor ons het uitgangspunt waarbij wij van onze kant u zo goed mogelijk zullen adviseren om

Lees Meer

Betrouwbaar

betrouwbaar

Het nakomen van afspraken is voor ons vanzelfsprekend. Natuurlijk kan het altijd wel eens voorkomen dat een werk

Lees Meer

 

Kwaliteit

kwaliteit

D & S Installatiewerken hecht aan kwaliteit en heeft daarom nauwe contacten met leveranciers van kwaliteitsproducten.

Lees Meer

Raoul Daniëls
Raoul Daniëls
is bijna twintig jaar werkzaam in de installatiebranche en heeft zijn werkervaring opgedaan bij een drietal installatiebedrijven in de regio.
Nick Schoenmakers
Nick Schoenmakers
is al jaren in de installatiebranche werkzaam en heeft ruimschoots ervaring opgedaan bij een tweetal bedrijven in de regio.